Pretekla življenja


Naši svetovalci bodo odgovorili na vsa vprašanja in razkrili, kako pretekla življenja vplivajo na vaše odločitve in dejanja ter kako povzročajo občutek, da nekaj manjka. Pomagali vam bodo bolje spoznati sedanjosti in modrosti preteklih življenj, ki se skrivajo v vas.

Na podlagi nadnaravnih sposobnosti in duhovnih vodnikov vam bo svetovalec pomagal spoznati pretekla življenja. Predal vam bo, kaj ste iz preteklosti prenesli v sedanje življenje in katere karmične dolgove še vedno razrešujete.

V današnjem času veliko ljudi sprejema idejo o preteklih življenjih oziroma idejo reinkarnacije. Živimo več življenj, v vsakem pa smo druga oseba – na ta način se naša duša uči vedno novih lekcij. Pogosto se lahko zgodi, da se spomnimo kraja, četudi ga nikoli nismo obiskali ali pa da nas neki kraj preprosto privlači – brez pravega razloga. Enako je lahko z osebami, ki jih poznamo in s katerimi smo si blizu. To je zato, ker smo bili z njimi že v enem izmed preteklih življenj in se moramo od drug drugega še marsikaj naučiti. Naši svetovalci vam bodo razkrili podrobnosti iz vašega preteklega življenja in določili približno časovno obdobje, v katerem ste živeli. Prav tako pa bodo pomagali predelati vsa pretekla bremena, ki ste jih prenesli v sedanjost. Lahko boste zapolnili praznino, ki jo morda čutite in resnično spoznali, kdo kot oseba ste.

Karma: naše neskončno potovanje


Beseda »karma« izhaja iz sanskrta in pomeni »akcija« ali »dejanje«. Zaobjema vse, kar smo počeli, kar počnemo in kar še bomo. Gre za princip univerzalne vzročnosti, po katerem dejanja iz preteklosti vplivajo na sedanjosti, ta pa na dejanja v prihodnosti. Vse, kar dobrega ali slabega se nam dogaja, je posledica preteklih odločitev. Lahko se zgodi, da spoznamo osebo, ob kateri dobimo občutek, da jo poznamo že dlje časa. Poleg tega pa se nam tudi v sanjah prikazujejo podobe prejšnjih življenj in oseb, ki so bile del našega življenja.

Pošljite SMS s ključno besedo KARMA na številko 4222 in odkrijte skrivnosti preteklosti.

Kaj lahko vprašam?

• Kako pretekla življenja vplivajo name?

• Ali me karmične blokade ustavljajo v življenju?

• Kako se kaže vpliv preteklega življenja na vsakdanje življenje?

• Kaj mi želijo moji Angeli sporočiti?

Nasvet osredotočite se na vprašanje, na katerega želite odgovor. Z vpogledom v pretekla življenja se bodo povezali vaši notranji življenjski vzorci in vam pokazali jasno pot naprej.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev