Afirmacija dneva


V življenju se nam ni treba bati neuspehov in ovir. Oseba, ki je samozadostna, pozitivna, optimistična in zaupa v svoje sposobnosti, k sebi privlači ustvarjalne, mirne in pozitivne energije univerzuma.

»Vse, kar počnem, je plod mojih odločitev.«
Louise L. Hay


Z močjo pozitivnega mišljenja lahko izboljšamo svoje počutje, najdemo mir v umu in spodbudimo pretok pozitivnih energij.
Mnogi se soočajo z bremenom vsakdanjih skrbi. Rutina in že znane težave jih onemogočajo polno in srečno življenje. Vzorec pozitivnega razmišljanja in idej se mora najprej zasidrati v umu posameznika. To se najlažje doseže s ponavljanjem afirmacij in samozavestnimi idejami – tudi med delom ali drugimi obveznostmi lahko na ta način vplivamo na našo podzavest in zasadimo nekaj pozitivnega. Kadar se bo pojavila negativna misel, zlasti povezana z osebnim počutjem, namerno izgovorite pozitivno afirmacijo, da jo preženete stran. Od besede, ki jo izgovorimo, in tona, v katerem to naredimo, je namreč odvisno naše počutje oziroma naše reakcije. Lahko se »pregovorimo« v negativne ali pozitivne reakcije. S svojim izražanjem vplivamo na reakcije, zato se lahko vedno odzovemo mirno, če si to želimo. Samo pozitivne misli lahko prinesejo želene rezultate.


Tarot karta dneva


IMATE TEŽAVE IN BI SE RADI SPOPADLI Z NJIMI? OBRNITE SE NA SVETOVALCE IN POGLEJTE V SVOJO PRIHODNOST.


Vedeževalci in vedeževalke

Naše vedeževalce in svetovalce povezujejo verodostojne izkušnje, izostrena intuicija in posebni darovi. S svojo edinstveno osebnostjo in različnimi znanji vam bodo pokazali pravo pot ter vas spodbudili k pozitivnim spremembam v življenju.

Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev