Pocutje


Naša telesa so kot baterije, ki svojo energijo črpajo iz Zemlje in vesolja. Moč Zemlje nudi nam vse, kar potrebujemo za preživetje, poleg tega pa nam nudi duhovno povezavo z vesoljem. Skozi nas se nenehno pretaka energija. Vsi, v svojem bistvu, vibriramo v edinstvenih elektromagnetnih valovih. Vse težave s počutjem in z energijo so povezane z energijskimi blokadami ali neravnovesjem. Številni se spopadajo s stresom zaradi zahtevnega in burnega načina življenja. To povzroči motnje v telesu, ki lahko vodijo k večjim nevšečnostim, kot so nihanja v razpoloženju ali motnje spanja. Vse več ljudi začenja razumeti, da se z osredotočanjem na telo in njegovo energijsko zdravljenje, v življenju začnejo dogajati pozitivne spremembe.

Energijski terapevti in svetovalci vam bodo pomagali odkriti srž problemov in vas napotili v smer, kjer boste znali prisluhniti telesu in prepoznali njegove potrebe. Z njihovo pomočjo se boste znebili čustvenega in duševnega stresa, ki zavirata osebno rast in razvoj. S čistim pretokom energije boste dosegli svoj polni potencial in začeli živeti polno, pozitivno in srečno življenje.

Moč uma je izredno velika, misli pa so neposredno povezane z energetskim in fizičnim telesom. Če se oklepate negativnih izkušenj, se bo vaše telo odzvalo negativno. Najboljši način, da telo obdržite v ravnovesju, je, da vsak dan znova razčistite s svojimi čustvi, da jih ne tlačite ali požirate. Duševno oziroma mentalno ravnovesje bo prineslo tudi ravnovesje znotraj vas.

Svetovalci in energetski terapevti Balzamike bodo odstranili vse blokade iz vašega telesa in vam podali nasvete, s katerimi se boste otresli slabih navad, zaradi katerih se srečujete z vedno istimi težavami. Z njihovo pomočjo boste ugotovili, kje se potrebne spremembe in kaj je tisto, kar že delate dobro zase in svoje telo.

Pošljite SMS s ključno besedo POCUTJE na številko 4222 in uravnotežite svojo energijo.

Kaj lahko vprašam?

• Kdaj se bom počutila bolje?

• Ponavljajo se mi vedno iste težave. Mi lahko pomagate?

• Kakšno bo moje počutje v prihodnjih dneh?

• Kako naj življenje postavim v ravnovesje in odstranim stare vzorce?

• Kako bo z maminim počutjem v prihodnosti?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev