Kariera


Ste nesrečni na delovnem mestu? Vas sodelavci in nadrejeni obremenjujejo? Ne znati reči ne? Vas je strah izgube službe? Čas je, da spremenite pogled nase in se začnete postavljati zase. Ne dovolite več, da bi stres vplival na vaše počutje in energijo. Svetovalci in vedeževalci se bodo energetsko povezali z vami in dvignili vaš nivo energije. Pomagali bodo, da boste prepoznali svojo vrednost, moč in znanje. Manj bo skrbi vnaprej, kaj vas bo naslednji dan čakalo v službi ali v kakšne konflikte se boste zapletli. Začeli boste verjeti vase in k sebi privabljati uspeh. Pozitivni dosežki na poslovnem področju bodo izboljšali tudi odnose v domačem okolju.

Če ste se znašli na točki, kjer delo iščete in pošiljate svoje prošnje, a neuspešno, vam bodo svetovalci pomagali prekiniti ta začarani krog. Razkrili bodo, kje in kdaj se odpirajo nove priložnosti ter na kaj morate biti pozorni. Z njihovo pomočjo boste lažje poudarili svoje dobre lastnosti in bili samozavestni v svoji koži. Začeli boste sanjati o večjih dosežkih in premikati meje, ne boste se zadovoljili z nečim, kar vam je v preteklosti nudilo varnost ali kar so vam drugi svetovali, da je najboljše za vas.

Svetovalci in vedeževalci Balzamike vam bodo pomagali sprejeti pomembne odločitve in razkrili podrobnejši vpogled v vašo specifično situacijo. Usmerili vas bodo na pot, na kateri boste lažje dosegali svoje cilje.

Pošljite SMS s ključno besedo KARIERA na številko 4222 in ugotovite, kaj vas čaka na poslovnem področju.

Kaj lahko vprašam?

• Mi bo uspelo rešiti svoje podjetje?

• Bila sem na razgovor, ali bom dobila službo?

• Kdaj bom našla redno zaposlitev?

• Ali mi bodo podaljšali pogodbo?

• Ali bom dobil delo v tujini?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev