Jasnovidnost


Jasnovidnost je sposobnost videnja prihodnosti. Jasnovidec sprejema sporočila v obliki slik ali podob preko svojega »tretjega očesa« ali preko šestega čuta, s katerim se poveže z duhovnim vodnikom. Jasnovidec bo preko teh podob predal podrobno napoved, ne glede na to, kakšno bo vaše vprašanje.

Jasnovidec informacije sprejema le preko svoje nadčutne sposobnosti, ne uporablja kart ali drugih pripomočkov. Na podlagi zaznav ali duhovnih energij preprosto ve, kaj se vam je zgodilo in kaj se še bo. Jasnovidnost obstaja že vrsto stoletij, temelji pa na želji, da bi stopili v druge dimenzije in izkusili nekaj več – ne le to, kar izkušamo na podlagi petih čutov. Obstaja veliko sredstev, s katerimi si jasnovidci pomagajo: Tarot karte, kristalna krogla, nihalo, analiza sanj ali vedeževanje iz dlani. Prav tako jim ni tuja bela magija, niti starodavna kitajska modrost Ji Činga, ki napoveduje dogodke in našo življenjsko pot.

Napovedovanje prihodnosti je spodobnost videnja vnaprej oziroma predvidenja določenih dogodkov v prihodnosti. Jasnovidnost pa je dar, s katerim oseba vidi stvari, ki so drugim skrite – najdejo lahko izgubljene predmete ali osebe. Na jasnovidno osebo se obrnite, ko boste potrebovali pomoč, ki je drugje ne boste dobili. Lahko se ji zaupate in resnično odprete ter na ta način dobite odlično napoved ne glede na vprašanje, ki ste ga zastavili. Pogovor z jasnovidcem vam lahko pomaga odpreti oči, vas povezati z izgubljenimi spomini, občutki in čustvi. Preko njega se boste lažje povezali z duhovnim svetom – kjer leži modrost podzavesti, angelske energije, vodniki in na splošno izjemno močne energije.

Pošljite SMS s svojim vprašanjem na 4222 in odkrijte, kaj se vam razkriva.

Kaj lahko vprašam?

• Kako naj prisluhnem intuiciji?

• Založila sem ključe. Mi lahko poveste, kje naj jih iščem?

• Ne morem se otresti vpliva preteklosti. Kaj naj storim?

Nasvet preden se boste obrnili na jasnovidno osebo, se sprostite. Razprite roke in noge, stopala pa imejte trdno na tleh, da se tako vzpostavi, kar se da najboljša povezava. Vizualizirajte in osredotočite se na vijoličen plamen, ki je v vašem tretjem očesu, nato pa zastavite vprašanje. Jasnovidna oseba ne potrebuje datuma rojstva ali drugih informacij. Jasnovidnost je idealna priložnost, da hitro dobite odgovore, ki jih iščete – zlasti povezane s prihodnostjo.


Jasnočutnost


Jasnočutnost je sposobnost, preko katere močno čutite notranje občutke, slutnje in duhovne čute. Jasnočutna oseba čuti duše in duhovne entitete. Z vami se bo povezala preko čustev in občutkov, ki jih bo zaznala. Obstaja več stopenj jasnočutnosti: lahko zazna misli in čustva drugih ljudi, lahko pa zaznava splošno blaginjo vseh ljudi.

Če se ne počutite povezane s svojimi bližnjimi, vam bo pogovor z jasnočutno osebo pomagal spoznati, kaj se dogaja in kakšne vibracije so prisotne. Dobili boste priložnost oceniti čustva in občutke, ki jih čutite vi in vaša ljubljena oseba. Lahko se boste premaknili naprej v odnosu in dosegli stabilnost ter harmonijo.

Jasnočutna oseba lahko zazna, kdaj je posameznik žalosten, jezen ali kdaj trpi. Nekdo se lahko sooča s stresom ali tesnobo, pa niti ne zaveda, kako ta negativnost vpliva na njegovo vsakdanje življenje. Preko pogovora z jasnočutno osebo se boste lažje otresli slabih energij in začeli nase ter življenje gledati s pozitivnega vidika.

Pošljite SMS s svojim vprašanjem na 4222 in odkrijte, kaj se vam razkriva.

Kaj lahko vprašam?

• Kdaj bom premagala žalost, ki me spremlja že nekaj časa?

• Ali kdo name negativno vpliva?

• Ali me ljubi?

Nasvet preden boste jasnovidni osebi zastavili vprašanje, se sprostite. Naredite globok vdih in izdih, svoje misli pa zbistrite. Bodite pripravljeni na vse, kar se vam bo razkrilo – tako pozitivno kot negativno.


Jasnoslišnost


Jasnoslišnost je sposobnost slišati glasove, ki so navadnim posameznikom skrita. Jasnoslišna oseba sprejema sporočila neposredno iz duhovnega sveta. Na podlagi tega vam bo pomagala in podala podrobno napoved glede zadeve, ki vas zanima, kot tudi predala sporočila Angelov, vaših pokojnih ljubljenih oseb, ali drugih višjih bitij. Če si želite stopiti v stik s svojim vodnikom ali pa le iščete usmeritev v življenju, vam lahko pogovor z jasnoslišno osebo pomaga. Lažje boste našli mir v umu in prisluhnili svoji intuiciji, ki vam bo pomagala pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Jasnoslišnost je oblika izrazito močne čutne sposobnosti, preko katere se sprejemajo nadnaravne informacije oziroma sporočila. Jasnoslišna oseba sporočila sliši, medtem ko jih jasnovidec vidi. To ne pomeni, da dejansko sliši zvok, ampak da čuti nekakšen notranji glas, ki ji nekaj narekuje in sporoča.

Pošljite SMS s svojim vprašanjem na 4222 in odkrijte, kaj se vam razkriva.

Kaj lahko vprašam?

• Kaj mi angeli sporočajo?

• Kako se bo razpletlo trenutno dogajanje?

• Ali se bom pravilno odločila?

Nasvet preden boste zastavili vprašanje, si vzemite čas zase in globoko vdihnite ter izdihnite. Umaknite se v prostor, kjer boste sami in ne bo motenj - na ta način bo povezava z jasnoslišno osebo energetsko močnejša.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev