Feng shui


Feng shui je starodavna kitajska modrost, ki temelji na harmoniji vsega z okoljem, ki nas obdaja. Beseda »feng« pomeni veter, »shui« voda. Namen je povezati notranje in zunanje okolje ter povečati pretočnost »či« energije. Energija »či« se stalno giblje in spreminja življenje okoli vas; lahko povzroča, da se v nekem prostoru počutimo dobro ali slabo. Vzbuja lahko slabe spomine, nosi negativne vibracije ali privablja energije, ki rušijo našo srečo in blagostanje. Pomembno je, da v prostore, kjer delamo in živimo, vnesemo energijo ljubezni in varnosti, da tako ustvarimo harmonično okolje, ki nas podpira.

Ustvarite harmoničen življenjski prostor


Energija »či« prihaja skozi vrata, odhaja pa skozi okna. Cilj feng shui-ja je izboljšati in ohraniti pretok energij skozi prostore oziroma dom. Pri tem si lahko pomagamo z različnimi dodatki in barvami. Vsaka stran neba ima svoje značilnosti, ki jih je treba poudariti (npr.: na jugovzhodnem delu doma ali sobe, kjer je področje financ, je priporočljivo imeti zeleno barvo, saj je to barva denarja).

Pošljite SMS s ključno besedo DOM na številko 4222 4222 in odkrijte, kakšne energije se pretakajo skozi vaš dom.

Kaj lahko vprašam?

• Čutim, kot da me energije doma utesnjujejo. Lahko preverite, ali so prisotne blokade?

• Kako naj izboljšam pretok energij v domu?

• Ne morem spati. Mi lahko energijsko prečistite spalnico?

Nasvet preden si boste zaželeli čiščenja doma, se na to pripravite. Bodite osredotočeni na dom oziroma prostor, ki si ga želite prečistiti. Dobro je, da ste prizemljeni, z nogami trdno na tleh, da se tako lažje vzpostavi energetska povezava s svetovalcem.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev