Ciganske Karte


Ciganske karte veljajo za karte ljudstva. So izjemno slikovite in pripovedovalne ter vsebujejo bogato simboliko.

Svetovalci in vedeževalci Balzamike se bodo povezali z vami in vam napisali, kaj se jim napoveduje in kaj v danem trenutku čutijo. Razkrili vam bodo podrobnejši uvid v dogajanje in pomagali, da boste lahko »stopili ven iz sebe« in objektivno videli svojo situacijo.

Življenjske lekcije in spoznanja


S pomočjo ciganskih kart boste našli najboljšo pot ter spoznali vzroke in posledice. Na podlagi preteklih izkušenj in dogodkov boste spoznali, zakaj se stvari dogajajo in kako jih obrniti sebi v prid. Ponovno boste postali ustvarjalec svojega življenja. Zaživeli boste polno in srečno življenje. Vsakdanje in življenjske odločitve boste sprejemali odločno in brez pretiranega obremenjevanja vnaprej. Otresli se boste zmot in iluzij, ki ste jih zgradili, ter omejujočih prepričanj, ki se so pojavila kot posledica vpliva okolice ali osebne nemoči.

Čar ciganskih kart leži v tem, da vam lahko pokažejo drugačen pristop k vprašanjem in odnosom ter omogočijo njihovo razumevanje, ne da bi poskušale vplivati na vašo voljo.

Pošljite SMS s ključno besedo KARTE na številko 4222 ter si izboljšajte počutje in energijo.

Kaj lahko vprašam?

• Kako bo potekal pogovor z bivšim partnerjem?

• Kaj si simpatija misli o meni?

• Ali bom dobil kredit?

Nasvet Pred zastavitvijo vprašanja se sprostite in razbistrite misli. V mislih se osredotočite na svoje vprašanje, saj vam bodo tako vedeževalci najlažje in najbolje svetovali ter vas napotili v pravo smer.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev