Čakre


Beseda čakra izhaja iz Sanskrta in pomeni »kolo«, »cikel« oziroma »krog«. V telesu imamo sedem glavnih čaker – energetskih centrov, ki so bistveni in sestavni del našega telesa, skozi katere priteka univerzalna energija. Vsaki čakri pripada svoja barva, kristali, planeti itd. Glavna, korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice, skoznjo v telo priteka življenjska energija. Na vrhu glave pa je kronska čakra, skozi katero v naš energijski sistem vstopa univerzalna kozmična energija.

Čakre in energije: skrivnosti duhovnega razvoja


Stanje čaker vpliva na naše fizično, čustveno, mentalno in spiritualno telo. Pomembno je, da so odprte, sicer se pojavijo blokade, ki nas zavirajo v življenju. Te se lahko kažejo v obliki bolezni, bolečine, negativnih misli ali občutkov, da ste se v življenju ustavili oziroma ujeli v ponavljajoče se vzorce. Ponavljati se lahko začnejo stare napake, primanjkuje energije in notranje moči.

Če iščete nekaj globljega in pomenljivega v svojem življenju, potem so ezoterični svetovalci pravi za vas. S svojim znanjem in izkušnjami vam bodo pomagali narediti korak naprej v življenju. Omogočili vam bodo, da prekinete vse vezi s preteklostjo in se osredotočite na to, kar se zdaj dogaja. Z njihovo pomočjo boste občutili notranji mir in našli zaupanje vase.

Pošljite SMS s ključno besedo CAKRE na številko 4222 ter si izboljšajte počutje in energijo.

Kaj lahko vprašam?

• Kaj so čakre in kako te vplivajo name?

• Že nekaj časa se ne počutim najbolje. Ali mi lahko pomagate, me energijsko prečistite?

• Hčeri v življenju ne gre in ne gre. So vzrok blokade na čakrah?

Nasvet ko si boste zaželeli čiščenja čaker in energij, si vzemite čas. Pomembno je, da ste sproščeni in v prostoru brez motenj. Tako bo učinek boljši in dolgotrajnejši. Priporočljivo je tudi, da spijete več vode kot običajno, da boste tako bolj pretočni za energije.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev