Astrologija


Astrologi napovedujejo prihodnost na podlagi interpretacije položajev planetov, lune in sonca, pri tem pa se opirajo na vaš datum in kraj rojstva. Astrologija je idealna za vprašanja vezana na odnose vseh vrst in poslovne odločitve.

Astrologija: več kot le znanost o zvezdah


Astrologija obstaja že več kot 4000 let in velja za »kraljico znanosti«. Predvidi lahko vašo prihodnost in na podlagi horoskopa naredi analizo značaja. Zaradi matematičnih izračunov je astrologija najbolj znanstvena ezoterična metoda, neodvisne študije so večkrat dokazale povezavo med horoskopom in človeškim obnašanjem. Astrolog preučuje gibanje in položaje nebesnih teles ter njihov vpliv na posameznika. Na ta način določi značaj in usodo osebe. Pri sestavi astrološke analize je najpomembnejše določiti znamenja v soncu in luni ter ascendent, pomembni pa so tudi štirje elementi (ogenj, voda, zemlja, zrak) in kvalitete znamenja (kardinalno/glavno, stalno ali nestalno). Astrolog vam pove le, katere zunanje okoliščine vplivajo na vas - kako boste te informacije sprejeli, je vaša odločitev. Vprašanja, povezana s preteklostjo, so razložena prav tako dobro kot napovedi in predvidevanja, povezana s prihodnostjo. Glede na kroženje Sonca v preteklosti in prihodnosti astrolog izračuna vaš horoskop za določeno obdobje. Prav tako lahko izračuni pomagajo pri vprašanjih na ljubezenskem področju. Zapomnite si, da ima vsak astrolog svoje področje zanimanja oziroma delovanja.

Pošljite SMS s ključno besedo ASTROLOGIJA na številko 4222 in odkrijte pomen položaja planetov v svojem življenju.

Kaj lahko vprašam?

• Kaj mi zvezde sporočajo?

• Kaj je značilno za moje astrološko znamenje?

• Kako retrogradni Merkur vpliva name?

Nasvet izkušeni astrolog vam bo pomagal pri podrobni in obširni analizi osebnosti kot tudi pri analizi ujemanja vas in vaše ljubljene osebe. Tudi pri vprašanjih glede posla ali projekta boste z njegovim znanjem dobili nadvse pomembne informacije.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev