veliki letni horoskop 2020
vprašanja sms vedeževanje
Naše izkušene vedeževalke in astrologinje imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite vaš veliki letni horoskop 2020 in se že sedaj pripravite na čudovite spremembe!

Leto 2020 prinaša spoznanje, da je samo osvojen vrh ciljev tisto, kar vas v resnici zanima in navduši. Gre za napetost, nekakšen boj in dokazovanje, ki bo v vas vzbudilo še več motivacije in še večji zagon. Bolj aktivno boste stremeli v svojo osebno zmago, zato se boste v začetku leta počutili nekoliko bolj razočarano.

Če se vam bo to dogajalo - še posebej, če bo šlo za vaše profesionalno, poslovno področje - bo to skrajni čas, da razmislite, ali ste na pravi poti. Včasih lahko preveč truda porabite za dosego določenega cilja in zato sčasoma izgubite pravi pogled oziroma ne veste, ali vam ta cilj še kaj pomeni ali ne. Prioritete se bodo spremenile in s srečnim Jupitrom lahko do konca decembra dosežete velike uspehe. Ko boste dosegli uspeh oziroma vrh, pa obstaja verjetnost, da boste občutili zdolgočaseno, izčrpano ali celo oboje hkrati.

Vpliv Saturna in Plutona v januarju bo pojasnil ta občutek. Njuna silna energija bo pripomogla k temu, da ohranite ambicioznost in pripravljenost na trdo delo v še tako nevzdržnih pogojih in v želji, da bi zmagali. Toda velika verjetnost je, da, ko bo ta zmaga prišla, ne bo izpolnila vaših pričakovanj in se boste zato počutili precej plitvo. Lunin mrk 10. januarja bo "tekmoval" z energijo Saturna in Plutona in vas prisilil, da si zastavite vprašanje: "Ali moja prizadevanja resnično hranijo mojo dušo?"


NOVO SPOZNANJE


Lunina mrka 5. junija in 5. julija vam v življenje prinašata potencial, da marsikaj dosežete, in novo ravnotežje, kot ga še niste doživeli. Vendar le v primeru, če boste znali izpustiti vse, kar ste mislili, da si želite. Ko se bo to zgodilo, boste resnično občutili sladko zmago.

Z retrogradnim Marsom med 10. septembrom in 14. novembrom bo veliko bolj pomembno, da svojo energijo usmerite v tisto, kar si resnično zasluži vašo osredotočenost, pozornost. Ključno bo, da upoštevate energije vesolja in si vzamete nekoliko več prostega časa ter počivate!


VIŠJE DOBRO


Ko boste v letu 2020 dosegli vrh gore svojih ciljev, boste spoznali, da je tam res samotno. Od konca marca do začetka julija zato začnite svojo pozornost preusmerjati v nekoliko bolj humanitarne interese, za katere veste, da lahko trajno in pozitivno vplivajo tudi na druge. Saturn vas bo namreč v tem času podprl pri tem, da spoznate, kam želite osredotočiti svoja prizadevanja, in da spremenite oziroma izboljšate položaj soljudi. Po 17. decembru pa vas bo vpliv Saturna pripeljal do ugotovitve, da je vaš namen bolj povezan s tem, kakšen vpliv imate lahko na druge in kje jim lahko pomagate ter nekoliko manj povezan z vašim položajem, statusom. S tem boste ovni dosegli popolnoma novo raven.
sms vedeževalec

Avtorica: Maja


letni horoskop

vprašanja sms vedeževanje

Naši izkušeni astrologi imajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Preberite svoj veliki letni horoskop in se pripravite na čudovite spremembe v letu 2020!

sms vedeževalec

Avtorica: Maja

oven letni horoskop
capricorn sagitarius scorpio libra virgo leo cancer gemini taurus aries pisces aquarius

Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev