5 min brezplačno: 01 600 7700
SMS: FREE z vprašanjem na 4222

Pogosta vprašanja

SMS vprašanja

Seveda lahko.


1.) Novi uporabniki, ki storitev prvič uporabljajo, prejmejo en brezplačen sporočila v katerih bodo dobili odgovore na zastavljena vprašanja.

Pošljite svoje vprašanje na številko 4222 in prejmite en brezplačen sporočila. Zastavite lahko več vprašanj oziroma vprašate za stvari, na katere potrebujete hitre odgovore.


2.) Kako deluje?

Pošljite svoje vprašanje na številko 4222 in počakajte na odgovor, ki bo spremenil vaš pogled na življenje.


PRIMER: Pošljite SMS vprašanje »Kdaj bom v ljubezni srečna?« na 4222 in počakajte na odgovor.

Plačila

Cena prejetega sporočila je 2,49 €.

Naši svetovalci so resnične osebe, ki se odgovoru na vaše vprašanje resnično posvetijo – zato so za svoj trud tudi nagrajeni. Cena posameznega sporočila je ugodna, saj v njem prejmete kvaliteten in obsežen odgovor na vprašanje. Preko pogovora lahko dobite smernice in nasvete, s katerimi boste naredili korak k polnemu in srečnemu življenje.

Splošno

Balzamika je priročen način, da se osebno povežete z resničnimi ljubezenskimi svetovalci, vedeževalci, jasnovidci, astrologi in numerologi. Z njimi se boste podali na duhovno pot, na kateri boste našli odgovore na vsa življenjska vprašanja. Pošljite sporočilo s svojim vprašanjem in počakajte na odgovor.

Vprašate lahko karkoli: od ljubezenskih vprašanj, do vprašanj vezanih na počutje, denar ali kariero. Se sprašujete, kdaj se vam bo nasmehnila sreča? Kdaj boste uspeli? Pošljite sporočilo s svojim vprašanjem na številko 4222 .


Kaj vprašati?

Svetovalci bodo na vaše vprašanje odgovorili v nekaj minutah. Za odgovor na vaše vprašanje vzamejo čas, da vam lahko podajo obsežen in kakovosten odgovor.

Svetovalci pri podajanju odgovora uporabljajo različne tehnike, pri tem pa si pomagajo z raznovrstnimi pripomočki. Glede na vaše vprašanje se odločijo, na podlagi česa vam bodo podali najboljšo usmeritev in nasvet.

Obiščite našo stran metode in si preberite si več o različnih ezoteričnih metodah ter kakšna vprašanja lahko zastavite.

Pogovor z izkušenim svetovalcem je lahko čudovita in dragocena izkušnja. Da si zagotovite najboljšo napoved, si prosim preberite nekaj preprostih nasvetov:


• Najdite primeren prostor.

Najdite miren in tih prostor, kjer se bosta lahko sprostili in umirili svoje misli. Umaknite se nekam, kjer se počutite dovolj varno, da delite svoje najgloblje misli in skrbi. Že samo ideja, da vas lahko nekdo prekine, zmoti povezavo med vami in svetovalcem.


• Umirite svoje misli.

Preden boste zastavili vprašanje, poskušajte umiriti svoje misli. Osredotočite se le na to, kar vas zanima. Tesnoba in stres lahko ovirata komunikacijo in povezavo s svetovalcem ter vodita v nejasno napoved.


• Imejte pripravljena vprašanja.

Vnaprej si na list papirja zapišite vprašanja, da se boste med napovedjo oziroma pogovorom lažje osredotočili nanje. Nejasno vprašanje lahko vodijo v nerazločne odgovore.


• Bodite odprti in pripravljeni na resnico.

Resnica lahko boli, vseeno pa bodite odprti, da prejmete – ne glede na to, ali si jo želite slišati ali ne. Zavedajte se, da ste se na nasvet svetovalca zagotovo obrnili z vnaprejšnjimi prepričanji.


• Prespite.

Razmislite o odgovorih, ki ste jih prejeli in o občutkih, ki ste jih začutili. Vzemite si čas, saj se lahko zgodi, da vam bodo odgovori šele naslednji dan postali jasni in vas usmerili na novo življenjsko pot. Pozorni bodite na vse znake, ki jih boste opazili v naslednjih dneh ali tednih.


Priporočamo, da v svoje vprašanje vključite informacije, za katere menite, da so pomembne. Bolj, ko boste natančni, boljši bo odgovor na vaše vprašanje.


Vključite lahko:

• Vašo želeno metodo, s katero želite, da se vam odgovori: Tarot karte, Ciganske karte, numerologija, nihalo, čakre itd.

Primer: Mi lahko pregledate čakre?


• Vaše informacije naj bodo točne, da se tako lažje naredi numerološka napoved ali izračunajo drugi pomembni podatki.

Primer: Kako se bo razpletla zadeva na sodišču, ki jo imam 18.3.2018?


• Če sprašujete za nekoga drugega, napišite ime in datum rojstva te osebe.

Primer: Kdaj se bo sin zaposlil? Njegov datum 5.5.1989. Hvala.


• Če vas zanima določena situacija ob določenem času, to zapišite, da se preverijo vse energije, ki se nakazujejo okoli nje.

Primer: Naslednji mesec grem v tujino (Nemčijo) na poslovno potovanje. Kaj se kaže okoli tega? Kaj me čaka?

Radi bi slišali vaše mnenje o pogovoru s svetovalci. Delite z nami svojo izkušnjo, pohvale in celo kritike. Napišite nam, kaj si želite za nas in kaj pogrešate. Veseli bomo vašega odziva, saj boste s tem zagotovili storitev, ki bo izboljšala življenje nas in vas samih.

Če iščete navdih ali usmeritev v življenju, potem je pogovor s svetovalcem prava izbira za vas. Lahko pa obiščete našo spletno stran kaj vprašati si preberete, kaj lahko vprašate.

Brezplačno vedeževanje

za nove uporabnike

SMS vedeževanje

1 SMS brezplačno

Pošljite SMS s ključno besedo

FREE in vprašanjem* na 4222

Naši svetovalci vam bodo
odgovorili v nekaj minutah

Primer: FREE Sandra 26.03.1985 Zanima me služba. Obljubljajo mi napredovanje? Ali ga bom dobila?
Telefonsko vedeževanje

5 min brezplačno

Pokličite na

01 600 7700

in si rezervirajte pogovor
z izbranim svetovalcem

Več o tem