Razlaga sanj


Analiza sanj lahko razkrije, kaj vam srce in um želita podzavestno razkriti. S pomočjo svetovalcev in razlagalcev sanj lahko odkrijte pomen sanjskih simbolov in najdete pot do ljubezni, notranjega miru in zadovoljstva. Spoznajte, kako sanje potrjujejo vaše dobre odločitve in kako vas opozarjajo na potlačene, nezavedne želje in misli.

Sanje: skriti zakladi naše podzavesti


V našem umu se skrivajo izjemni zakladi, ki jih večinoma še nismo odkrili. Še vedno nimamo dovolj znanja o tem, kaj vse se skriva v vaši podzavesti. To so vizije, simboli in sporočila, ki jih vidimo v sanjah, vse skupaj pa spremlja naša zapletena domišljija. Najpogosteje pridejo do nas, ko v življenju ne poslušamo svojega srca, ampak sledimo razumu, ko smo tako zaskrbljeni in obremenjeni z okolico, da izgubimo stik s svojim notranjim glasom in intuicijo. Sanje nam prinašajo odgovore duše. Vodijo nas k ljubezni in sreči. Svetovalci in razlagalci sanj vas lahko usmerijo na pravo pot in pomagajo odkriti, kaj sanje pomenijo.

Pošljite SMS s ključno besedo SANJE na številko 4222 in odkrijte, kaj vam sanje sporočajo.

Kaj lahko vprašam?

• Danes sem sanjala bivšega partnerja. Kaj to pomeni?

• Pogosto sanjam enake sanje. Kaj to pomeni in ali mi hoče podzavest kaj sporočiti?

• Sanjala sem o številkah. Mi lahko razložite, kaj pomenijo?

Nasvet Ko bodo sanje na vas naredile velik vtis, si jih poskušajte zapomniti, ali še bolje, zapisati. Tako boste s svetovalcem delili svoje sanje in dobili razlago sanj, s katero boste odkrili, kaj vam podzavest sporoča.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev