Usoda


Usoda je opredeljena kot vnaprej določen potek dogodkov, ki opredeljujejo vsakega izmed nas oziroma našo prihodnost. Usoda se lahko razume kot nekaj predestiniranega s strani božanskega. Je vodilna sila, zaradi katere potujemo skozi življenje in dosegamo to, kar nam je usojeno – pa naj bo to dobro ali slabo. Velik vpliv ima na dogodke v našem življenju, na odločitve, ki jih sprejemamo in osebe, s katerimi delimo svoje misli, izkušnje in čustva. Usoda ima nadzor nad vsakim izmed nas, nad celotno družbo in ljudmi.

Ko se oseba, ki ji je usoda namenila prepreke in slabe izkušnje, zavihti na odgovoren položaj, vsi ljudje pod njo čutijo vplive njene vnaprej začrtane poti in določenih dejanj. Edini način, s katerim lahko oseba v svoje življenje prinese spremembe in tako preusmeri svojo pot, je duhovno udejstvovanje. Usoda določa glavne dogodke v življenju, z duhovnim vodstvom pa je lažje navigirati skozi njih.

Vsak dogodek, ki se zgodi v vesolju ali posameznikovem življenju, pa naj bo to velik ali majhen, je posledica kolesa usode in ne naključij. Za močne in uspešne ljudi pogosto velja mišljenje, da nanje sveti svetla zvezda, za manj uspešne pa, da jih usoda tepe in jim nenehno postavlja ovire.

Pomembno je, da se osredotočimo na to, kaj se nam zdaj dogaja, in poskusimo iz tega izluščiti najbolje ter se ne bati prihodnosti.

Pošljite SMS s ključno besedo USODA na številko 4222 in odkrijte, kakšna je vaša prihodnost.

Kaj lahko vprašam?

• Kaj me čaka v življenju?

• Kakšna je moja usoda?

• Ali sva si s partnerjem usojena?

• Ali mi je usojeno, da uspem v življenju?

• Kaj je moje poslanstvo?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev