Ljubezen


Romantika. Ujemanje. Poroka. Zvestoba. To so najpogostejše teme, s katerimi se v ljubezni soočamo. Vse, kar si želimo je, da ljubezen sprejemamo in dajemo. Da s svojo ljubljeno osebo živimo v harmoniji in sreči. A zakaj je tako težko najti pravo osebo in ustvariti srečen odnos?

Na začetku živimo sami s seboj, imamo svoje navade in vzorce. Potrebujemo čas, da spoznamo, kdo v resnici smo. Sčasoma pa se razvije pripravljenost in želja po partnerskem odnosu. Običajno, ko spoznamo novo osebo, čutimo izjemno privlačnost, vse poteka kot po načrtu. Nato pa se začnejo pojavljati dvomi. Lahko se pojavi »obsedenost« z določeno osebo ali pretirano oklepanje nečesa, kar se je že zdavnaj končalo. Potrebujemo odgovore in zaključek, s katerimi bomo lahko naredili korak naprej.

Svetovalci Balzamike imajo večletne izkušnje s svetovanjem na ljubezenskem področju. Pomagali vam bodo doseči vse, po čemer v ljubezni hrepenite. Povezali se bodo z vašo energijo in vam razkrili, kar vidijo ali čutijo. Pomagali vam bodo razrešiti ljubezenske težave, ki jih čutite ob svoji ljubljeni osebi, poleg tega pa vas bodo energetsko podprli in ponudili nasvete, s katerimi boste k sebi privabili energijo ljubezni. Odprli vam bodo oči, da boste na zvezo pogledali bolj objektivno in neobremenjeno. Spoznali boste, zakaj se stvari dogajajo in kako se drugi počutijo. Pomagali vam bodo zapolniti čustveno praznino in premagati vse, kar vpliva na vaše duševno in čustveno zavedanje. Ljubezenska napoved je lahko ena izmed bolj zadovoljujočih izkušenj, ki jih boste v življenju srečali.

Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 4222 in ugotovite, kaj vas v ljubezni čaka.

Kaj lahko vprašam?

• Ali sva si usojena?

• Ali me ljubi in kdaj bova v resni zvezi?

• Kdaj bom srečna v ljubezni?

• Kaj me čaka v ljubezni?

• Spoznala sem mlajšo moško osebo, ali imava skupno prihodnost?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev