Družina


Nekateri imamo majhne družine, drugi velike, vsi pa se pogosto spopadamo s težavami in izzivi v domačem okolju - zlasti z enim članom družine. V teh primerih je energija med dvema ali več osebami močna in težko kontrolirana. Težje se spopadamo s težavami in najdemo kompromise ali srednjo pot. Komunikacija se ne razvija, je utrujajoča in nam predstavlja velik izziv. V mnogih primerih člani družine izberejo »stran«, kar lahko vodi v dodatne spore in zaostritve.

Ko se stvari začnejo z družinskim članom zapletati, si ne želite, da bi lahko brali misli ali šli v um te osebe in spoznali, kaj se z njo dejansko dogaja? Si ne želite, da bi se zadeva hitro in enkrat za vselej končala?

Svetovalci se bodo z vami povezali na visokem vibracijskem nivoju. Uskladili se bodo z vašo energijo in energijo osebe, s katero imate težave. Z intuicijo in drugimi pripomočki bodo podrobneje pogledali vašo situacijo ter vam razkrili, kje so močne in šibke točke ter kakšen razplet se napoveduje. Preko pogovora s svetovalci in vedeževalci boste lažje objektivno pogledali na položaj, v katerem ste in odkrili različne možnosti, kako narediti korak naprej.

Pošljite SMS s ključno besedo DRUZINA na številko 4222 in ugotovite, kaj vas čaka v družinskem okolju.

Kaj lahko vprašam?

• Kako bo z mojo družino?

• Kako se bo rešil spor z očetom?

• Kako bo z mamo?

• Ali bosta starša sprejela mojega novega partnerja?

• Kaj si tast in tašča mislita o meni?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev