Denar


Vsakdo se znajde na točki, na kateri ne ve, kako naprej. Dolgovi se začnejo kopičiti, težje se najti rešitev za finančne težave. Pred pomembnimi odločitvami se pojavita strah in negotovost, ki dodatno zapleteta situacijo. Vaše telo se začne drugače odzivati, prisotna sta strah in izgubljenost.

Če se vedno znova soočate z istimi težavami, vam svetovalci Balzamike lahko sprostijo energijske blokade, ki ovirajo pritok denarja in obilja v vaše življenje. Z vpogledom v karte vam lahko pokažejo, kje se skrivajo pasti in kje se odpirajo nove priložnosti. Pomagali vam bodo narediti korak naprej in vas naučili, kako se lotiti reševanja finančnih težav. Dobili boste upanje za boljšo prihodnost in v sebi začeli čutiti moč, da lahko vse razrešite.

Pomagali vam bodo, da se otresete strahov, vezanih na denar, in omejujočih prepričanj, zaradi katerih si ne upate poskusiti nekaj novega. Otresli se boste miselnosti, da si uspeha ali denarja ne zaslužite. Svoje negativne misli boste preoblikovali v nekaj pozitivnega.

Pošljite SMS s ključno besedo DENAR na številko 4222 in ugotovite, kaj vas čaka na finančnem področju.

Kaj lahko vprašam?

• Kdaj se bom rešila finančnih težav?

• Ali bom dobila obljubljeni denar?

• Ali bom dobil kredit?

• Kdaj bova s partnerjem splezala na zeleno vejo?

• Kdaj si bom lahko kupil stanovanje?


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev