Numerologija


Kaj se skriva v številkah? Številke igrajo pomembno vlogo pri razumevanju samega sebe in odkrivanju naše življenjske poti. Numerologi Balzamike vedo, kaj vaša življenjska števila pomenijo. Vaše ime in datum rojstva nosita poseben pomen, s katerim lahko bolje spoznate sebe in svojo usodo.

Odkrijte skrite pomene številk


Numerologija je starodavna metoda, ki se ukvarja s številkami in njihovimi vibracijami. Za očeta moderne numerologije velja Pitagora, grški matematik in filozof, ki je živel v 6. stoletju pred našim štetjem. Numerologija preučuje povezave med števili, ljudmi in njihovo usodo. Vsako število ima svojo unikatno kozmično energijo in razkriva značaj, življenjsko pot in prihodnost posameznika.

Z numerologijo si lahko pomagamo pri pomembnejših odločitvah. Numerolog lahko izračuna vaš srečni dan ali najboljši dan za večje premike v življenju. Preko numerološke analize lahko spoznate svoj osebni profil, ujemanje z ljubljeno osebo ali števila, ki vas usmerjajo in igrajo pomembno vlogo v življenju. Numerolog vam bo razkril skrite talente, sposobnosti in šibkosti, s katerimi boste lažje uresničili svoje želje in uspeli. Numerologija vam bo odprla vrata k polnemu in srečnejšemu življenju.

Pošljite SMS s ključno besedo NUMEROLOGIJA na številko 4222 in odkrijte, kaj vam številke sporočajo.

Kaj lahko vprašam?

• Katero je število moje življenjske poti?

• Kako osebna števila vplivajo name?

• Katera so moja srečna števila?

Nasvet ko zastavite vprašanje, vključite datum rojstva osebe, ki vas zanima; če vas čakajo pomembni razgovori ali pregledi, vključite ta datum v vprašanje, da se tako natančno razkrije, kaj vas čaka in na kaj morate biti pozorni.


Tarot karta dneva


Izbrana vsebina naših vedeževalcev in svetovalcev